Kruidvat start met vibratorlijn

Bestand:RTL Z logo 2015.png

Kruidvat start vibratorlijn: Heel logisch en waanzinnig goed

/var/folders/6b/v5q0pd4s4xv9r8l714msff7r0000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/ANP-46751533.jpg?itok=GmONlUbu&h=e5bd9df6

Beeld © ANP. 6 juni 2019

Drogisterijketen Kruidvat slaat een nieuwe weg in. Vanaf volgende week verkoopt de winkel een gloednieuwe, eigen vibratorlijn. “Niets om je voor te schamen, die flauwekul hebben we gehad”, aldus retail- en merkendeskundige Paul Moers.

Wat Moers betreft is het lanceren van een vibratorlijn een uitstekend idee van de Kruidvat. “De Kruidvat zegt dat ze steeds verrassend en altijd voordelig zijn, dus dat ze een eigen vibratorlijn neerzetten, vind ik daar waanzinnig goed onder passen.”

Het is van deze tijd

Vanaf volgende week dinsdag liggen de genotsproducten in de schappen van de drogisterijen. Uit een onderzoekje van de keten zelf zou blijken dat maar liefst een derde van de vrouwelijke klanten een seksspeeltje in huis heeft, dus blijkbaar is er een markt voor binnen de Kruidvat-clientèle.

Dat verbaast Moers niets. “De meeste vrouwen roepen: ‘Mijn man in bed is ook niet alles.’ Het is van deze tijd en maatschappij”, vervolgt hij. Bovendien wijst hij erop dat concurrent Etos allang een vibratorlijn heeft.

Vijf speeltjes

Helemaal van nu dus en Kruidvat pakt het dan ook meteen serieus aan. Volgende week worden er vijf vibrerende seksspeeltjes geïntroduceerd. Passend bij het merk en de slogan, zijn ze relatief goedkoop. Een vibrerend ring heb je al voor 8,95 euro. Het duurste speeltje is de Power Wand Deep Vibrations Massager, met een prijs van 19,95 euro.